Over Quick Tennis

Sinds 1952

Onze vereniging bestaat sinds 1952. QuickTennis is een bloeiende vereniging met ongeveer 600 leden, waarvan veel jeugd. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan.

Het Park

We spelen op een prachtige locatie aan de rand van recreatiegebied Het Hulsbeek in Oldenzaal. We spelen op 11 banen waarvan er in het winterseizoen 4 d.m.v. een luchthal worden overdekt. De baansoorten waarop we spelen, Tennisforce en Pro-vision zijn sterk waterdoorlatend en niet gevoelig voor vorst. Hierdoor kan er het gehele jaar door worden gespeeld. Ook 's avonds want alle banen zijn voorzien van verlichting. Behalve deze 11 banen zijn er 2 padelbanen, is er een oefenkooi en een mini-tennisbaan. Het park is geopend van 8.00 uur tot 23.00 uur.

Jeugd

Voor de jeugd van Quick Tennis is er speciale aandacht. Voor de allerjongste jeugd (4 tot 12 jaar) is er een zogenaamd ‘Tenniskids’ programma, zowel ’s zomers als ’s winters. Klik hier voor meer informatie over tenniskids. Verder zijn er natuurlijk trainingen voor de junioren en wordt er op woensdagmiddag en zondag, in de zomerperiode, competitie gespeeld. Uiteraard worden er regelmatig toernooien georganiseerd.

Tennisles

De hoofd-trainer bij Quick-Tennis is Rob ter Weeme. Rob is gediplomeerd en heeft de vereiste KNLTB-licenties. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Waarom lid worden van QuickTennis

Quick Tennis is een gezellige vereniging waar iedereen op zijn/haar niveau kan tennisen. Dit geldt voor jeugd en senioren van alle niveaus. Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid om in de mooie kantine of op het terras gezellig iets te nuttigen.

Lid worden?

Bij QuickTennis is ieder lid welkom en er kan op elk niveau worden gespeeld. Of je nu recreatief wilt spelen of meer competitief, QuickTennis heeft voor iedereen (jong & oud) veel te bieden. Denk je er over om lid van onze tennisvereniging te worden? Kom dan eens kijken op ons park, bijv. tijdens een van de toernooien of op een competitiedag. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en de gezelligheid op het park. Ben je al overtuigd en wil je lid worden, ga dan naar het online inschrijfformulier.

Wil je graag eerst iemand persoonlijk benaderen over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze ledenadministratie, per mail door hier te klikken.  Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap. We verwelkomen je graag als nieuw lid van onze tennisvereniging!

BlaashalKantineKantineTennispark